Slider

Hyvä tietää

Vuokrausaika ja vaihtopäivä

Vaihtopäivä ja lomakohteen luovutus viikkovarauksissa kesäloma-aikaan on perjantai. Viikonloppuvarauksissa kohde on käytössä pe-su. Lomakohde on käytössäsi yleisimmin tulopäivästä klo 16, lähtöpäivään klo 12. Mahdollisista poikkeuksista sovitaan etukäteen.  Sesonkiaikoina varausaika on viikko tai viikonloppu pe-su. Muina vuodenaikoina ja juhlapyhien aikaan voi olla poikkeavia saapumis- ja lähtöpäiviä.

Henkilömäärä

Lomakohdetta saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohdekuvauksessa vuodepaikkamääränä tai mitä lomakohdetta varattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun tuominen mökkitontille on kielletty ilman omistajan lupaa. Poikkeustilanteesta pitää neuvotella etukäteen.

Saapumisaikailmoitus

Mökin omistajalle tulee aina ilmoittaa saapumisajasta hyvissä ajoin etukäteen, viimeistään vuorokautta ennen varauksen alkamista. Kohteessa täytetään henkilökohtainen saapumisilmoituslomake. Jos saavut klo 20 jälkeen kohteeseen tai tarvitaan oven avaamista on lisämaksu 30 €. Avainten hävittämisestä tulee lukkojen uudellen sarjoitus ja muutostyökulut maksettavaksi lomalaiselle.

Mitä hintaan sisältyy?

Vuokrahintaan sisältyy lomakohteen ja saunan vapaa käyttö. Lomakohteissa on hyvä kalustus sekä perusastiat ruokailua ja ruoanlaittoa varten. Myös polttopuut sisältyvät kohteen vuokrahintaan. Lomakohteissa soutuvene ja sähköperämoottori kuuluvat hintaan.

Lomakohteiden kuvauksessa ilmoitettu juokseva kylmä ja lämmin vesi tulee omasta porakaivosta. A-kohteen kaikissa huonetiloissa lattialämmitys.

Mitä mukaan?

Lomakohteessa on käytössä liinavaatteet ja pyyhkeet, jotka sisältyvät hintaan. Astianpesuaineet, perusmausteet sekä wc- ja talouspaperit sisältyvät vuokrahintaan. Henkilökohtaiset peseytymisvälineet ja -aineet sekä erikoismausteet lomalaisten tulee itse tuoda kohteeseen.

Loppusiivous

Tiesitkö, että nyt voit nauttia lomasta täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta? Loppusiivous sisältyy hintaan A kohteessa ja B kohteessa lomalaiset hoitavan siivouksen. B kohteeseen loppusiivous tarjolla lisäpalveluna (75€). Siivous ohjeet kohteessa.

Huomioithan, että seuraavat toimet tulisi kuitenkin suorittaa A kohteessa: astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, pöydät pyyhitään, liesi ja leivinuuni puhdistetaan (jos on käytetty), ohjeiden mukaan lajitellut roskat viedään jätepisteeseen ja pullot/juomatölkit kerätään kasaan sekä lehdet esim. muovipussiin. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja liinavaatteet jätetään pinossa sängyn päälle. Takan ja saunan tuhka-astiat tyhjennetään niille kuuluvaan astiaan. Kaasugrillin ja savustuslaatikon puhdistus kuuluu niiden käyttäjälle. Jos kylpypaljua käytetään, käytönjälkeen käyttäjän tulee tyhjentää ja puhdistaa palju ja putkisto vedestä. Huomioitava käyttöohjeet tyhjennyksessä ja puhdistuksessa. Jos et itse hoida puhdistuksia, veloitamme 100 € maksun kohteen puhdistuksesta. Viethän tuoreet ruokatarvikkeet mukanasi pois tai käytetyt tähteet biokompostoriin. Käyttökelpoiset ruokatarvikkeet voi jättää kohteeseen. Ruokatarvikkeita ei saa laittaa sekajäte roskikseen, jos sinne laitetaa ruokatarvikkeita joutuu maksamaan 100 € lisämaksun lisätyöstä. Lue jätteiden lajitteluohjeet kohteessa.

Huomioitavia asioita lomalaisille kohteiden käytössä

Lomalaiset ovat vastuussa lomakohteen asiallisesta käytöstä.  Kohteissa on lomalaisille kansiot, josta löytyy kaikkien kodinkoneiden ja takan sekä saunankiukaan ja kylpypaljun lämmitys ja käyttöohjeet, joihin tulee perehdyttävä ennen käyttöä huolellisesti. Jos lomalaiset käyttävät kodinkoneita väärin ja rikkovat huolimattomuutta tai virheellisen käytön johdosta, ovat he vastuussa niiden korjaamisesta tai uusimisesta. A kohteen takan ja saunan kiukaan sekä B- kohteen puuhellan/ leivinuunin ja grillikodan käyttöohjeisiin pitää myös perehtyä. Jotta ne ei rikkoudu liiallisesta lämmityksestä/ kuumuudesta tai aiheuta savu- ja häkämyrkytystä ihmisille. Jos kohteessa rikkoontuu kodinkoneita tai astioita sekä tulee muuta vahinkoa irtaimistolle tai kiinteistölle niistä on ilmoitettava heti kohteen isäntäväelle puh. +358 4055 870 37 tai viimeistään ennen lomakohteesta poistumista. Kohteen kaikki irtaimisto on luetteloitu ja se tarkistetaan aina lomalaisten poistuessa. Jos katoamisia tai rikkoontumisia huomataan ovat lomalaiset vastuussa aiheuttamastaan vahingosta. Jos sisätiloissa on tupakoitu tai pidetty lemmikkieläimiä (kiellosta huolimatta), niin lomalaiset ovat vastuussa lisäsiivouksen kustannuksista. Tupakantumpit on aina laitettava  palamattomaan astiaan, joka on tyhjennettävä ja pestävä, kun tumpit on sammuneet, sekajäteastiaan. Tumppeja ei saa heittää biokompostoriin eikä luontoon. Aiheutetut vahingot ovat ulosottokelpoisia jälkikäteen.

Palvelutiedot

Lomakohteen kuvauksessa on maininta lähialueen palveluista (esim. kauppa, ravintola, liikuntapaikat, kuntapalvelut ja muut lähialueen palvelut jne.) Villa Paasirinne ei vastaa lomakohteeseen kuulumattomien yleisten palveluiden tiedoista eikä niiden saatavuudesta loman aikana.

Kohteen omistaja auttaa aina

Älä anna lomasi mennä pilalle sellaisen puutteen tai pikkuvian vuoksi, jonka kohteen omistaja voi hetkessä korjata, tai  kaipaat kodinkoneiden käyttöohjeiden tulkintaan apua. Ota siis rohkeasti yhteyttä kohteen omistajaan kaikissa pulmatilanteissa!

Huoltotyöt lomakohteissa tehdään silloin kun kohteissa ei ole lomalaisia, mutta poikkeustilanteissa voidaan joutua käymään kohteessa ja asiasta sovitaan soittamalla etukäteen.

Toivomme että viihdytte lomalla hyvin!

© Copyright 2019 Eveliina Liias